3 tips voor het uitzoeken van een balkon windscherm

Op ieder nieuw balkon vind je wel balkonbeglazing. Vaak hoort dit bij het design van de architect, maar zeker bij een koopwoning heb je zelf ook nog wat in te brengen. Toch is het uitzoeken van een balkon windscherm niet zo eenvoudig als het klinkt. Wij vertellen waar je op moet letten.

Vorm van je balkon

Bij het kopen van een windscherm voor op de balkon moet je zeker de vorm van het balkon meenemen in de overwegingen. De windschermen voor op balkon zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: rond, vierkant of andere vormen. Een andere optie is een ruitvorm. Het is ook belangrijk om te bekijken hoe sterk het windscherm is. Is het windscherm gemaakt van roestvrij staal? Hoe zit het met de kwaliteit van het materiaal? Wil je dat het windscherm altijd op het balkon kan blijven staan of vind je het niet erg om deze af en toe op te ruimen? 

Balkonbeglazing als windscherm

Een balkon windscherm is belangrijk voor je gemoedsrust tijdens het gebruik van je balkon. Jouw comfort is van groot belang, want je hebt het recht om van jouw tijd op jouw balkon te genieten. Het is ook van groot belang dat u zich beschermd voelt tegen het weer, want niet alleen voor jou is het belangrijk dat je je op het balkon beschermd voelt, maar ook voor je omgeving. Het is niet de bedoeling dat de mensen die bij je in de buurt wonen last hebben van het windscherm.

Uniek balkon windscherm systeem

Een goed balkon windscherm systeem is een goede investering, mits je de juiste kiest. Het balkon windscherm systeem van Clickitup is eenvoudig te monteren en is zeer duurzaam door de hoge kwaliteit. Bovendien heb je zelf de regie in handen, want je kan zelf kiezen of je het windscherm in of uit wilt klappen. En het uit en inklappen is letterlijk met een simpele druk op het scherm gebeurt. Door de veren van het systeem wordt het scherm automatisch omhoog geduwd. Met hetzelfde gemak klap je het ook weer in. Dit scheelt ook enorm in de ruimte op het balkon. Zo hoef je dus geen spullen meer te verplaatsen op je balkon en is er altijd evenveel zitplek.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.