Spice it up met deze romantische date night ideeën voor thuis

Voor een romantische date night hoef je helemaal niet in de rij van de bioscoop te staan of altijd maar uit eten te gaan. Ook thuis kun je met jouw partner een romantische avond hebben. Kaarsjes aan, een romantische film en andere activiteiten die je kunt ondernemen om thuis meer liefde te ontsteken. Dus wil je thuis een romantische avond doorbrengen met jouw geliefde? Ben je toe aan sensuele ontsnapping? Versier de slaapkamer en verander de gewone look in een romantisch toevluchtsoord met deze eenvoudige tips. 

Rozen

Rozen zijn niet alleen een teken van liefde, verse rozen geven ook een heerlijk subtiele geur af. Verras jouw partner daarom eens een keer met een verse bos rozen en toon haar (of hem) jouw teken van liefde. Je kunt rozen kopen in allerlei verschillende bloemenwinkels, maar wist je dat je ook online rozen kunt kopen? Wel zo makkelijk als je geen tijd hebt om een bezoekje te brengen aan de bloemist. Alleen moet je voor jezelf dan wel een romantische avond plannen. Rozen zijn verse producten en over het algemeen geldt dat je deze niet binnen een uur bij jou op de stoep kunt verwachten.  

Steek de kaarsen aan

Bij romantiek moeten we natuurlijk meteen denken aan kaarsen. Gedimde lichten en charmante geuren roepen romantische gevoelens op. Daarom zijn kaarsen, vooral de aromatische, een must om een romantisch middelpunt te creëren! Kies kaarsen uit in verschillende hoogtes en kleuren om de perfecte setting te creëren in de slaapkamer. 

Een romantisch muziekje

Sommige stellen vinden het ongemakkelijk als het muisstil is. Zet daarom een romantisch muziekje aan. Op Spotify zijn er genoeg afspeellijsten die perfect zijn voor jullie romantische date night. We hebben het dan natuurlijk niet over happy hardcore liedjes, maar echt de romantische wegdroom muziek. Bijvoorbeeld de muziek die in sauna’s wordt afgespeeld. Kies bij voorkeur niet voor muziek waar ook echt in gezongen wordt. Dat leidt alleen maar af en je hebt constant het idee dat je mee wilt zingen. Bovendien wil je vaak ook mee doen op het ritme van het nummer en dat is niet altijd even fijn.   

Ga na afloop nog even door

Is het moment suprême daar geweest? Maak dan niet meteen een einde aan jullie romantische date night, maar praat nog even door met elkaar. Jullie hebben echt de tijd voor elkaar en de aandacht. Bespreek bijvoorbeeld de toekomst plannen. Welke dromen hebben jullie voor je? 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.