4 tips voor casual zomer outfits voor mannen

Wist je dat mensen die veel waarde aan hun interieur hechten vaak ook goed verzorgd zijn qua kleding. Logisch als je de smaak van kleuren matchen te pakken hebt dat zich dat uit in verschillende dingen. We kwamen op dit onderwerp omdat je tegenwoordig veel prints en shirts ziet wat je ook terugziet in interieurtrends. We nemen je graag mee.

Botanical comfy

De botanische stijl zie je momenteel erg veel terug komen in interieurs. Grote groene planten, aardse tinten en houten afwerkingen. Leuk om te zien dat precies die stijl terug komt in veel zomerse outfits en zelfs op wielerkleding. Zowel bij mannen als vrouwen. Heb je het aanbod van Lerros kleding al bekeken? Veel groen, prints met bladeren, planten en veertjes. Een stijl die leuk matcht met veel interieurs, je zou zo opgaan in je woonkamer. Wel een hele leuke stijl voor de zomer. Het oogt natuurlijk en gezellig. Zowel je interieur als je shirt zit op die manier lekker botanical comfy.

Duurzaamheid

Leuk om te zien dat steeds meer merken zich richten op duurzaamheid. Biologisch katoen, petflessen die shirts worden en sneakers van gerecycled afval. Als iets niet mag ontbreken in je zomer garderobe is het wel een duurzame keuze qua kleding. En het toffe is dat de items helemaal niet saai of basic zijn. Je zal het verschil niet zien met ‘normale’ producten.

Accessoires

Accessoires voor mannen zijn weer helemaal hip. Lederen armbandjes, een riem passend bij je schoenen of een mooie zonnebril. Je maakt je outfit compleet door het goed af te stijlen. Dat doe je dus met accessoires. Ook zijn activity trackers een leuk item om zomers te tonen. Met korte mouwen wordt dat duidelijk zichtbaar. Het oog wil ook wat, dus leuk om te variëren met klokjes en bandjes. 

Slippers

Als wij het hebben over de zomer dan denk jij direct aan slippers. Geheel terecht. Fijne teenslippers zijn tijdloos en lopen zeer comfortabel als je ze gewend bent. Het leuke is dat slippers altijd prima onder je casual zomeroutfit passen. Die mag dus niet ontbreken in ons lijstje. Zwart is leuk maar wel erg standaard. Ideaal gezien heb je 2 paar kleuren, zodat je nog meer kunt combineren.

Zorg dat je de zomer lekker in huis en in je garderobe haalt. Een ontspannen sfeer in de zon gaat goed samen met een ontspannen outfit. Lekker casual naar het strand, een feestje of naar werk.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.