3 tips voor fijne wintermode

In september is het nog mooi weer en dan ineens meldt de herfst zich. De blaadjes vallen van de bomen en de temperatuur zakt hard. Zeker ‘s ochtends kan het al koud zijn. De winterjas komt van zolder en de sjaal kan standaard in je tas. We hebben een paar handige tips voor je winter fashion.

Warme handjes

Een leuk fashion details en super praktisch: goede handschoenen! Met handschoenen heb je een finishing touch van je outfit. Sportief, chique of casual, het kan allemaal. Met name leren heren handschoenen zijn een goede keuze en dit geldt net zo goed voor dames. Het ademt prettig en is goed winddicht! Ideaal dus voor de herfst én de winter.

Het leuke is dat er qua handschoenen tegenwoordig genoeg keuze is. Match het bijvoorbeeld mooi met je riem of je schoenen. 

Winterkleuren

Je draagt niet alleen kleuren die bij het seizoen passen. Ook heb je ‘s winters sneller last van vieze schoenen, broek of jas. Door regen, wind, sneeuw en plassen wordt alles nu eenmaal wat sneller vies. Als je bijvoorbeeld zwarte sneakers draagt zie je amper wat terug van die viezigheid. Dus stem de kleurcombi’s niet alleen af op het gevoel van de herfst of winter, maar bedenk ook wat praktisch is. Pas dit vooral toe bij de buitenste lagen, zoals schoenen, jas en je broek.

Takken die tegen je been aanwaaien in de herfst? Laat die panty maar zitten en kies een fijne jeans. Wel zo handig.

Werk met laagjes

Niet alleen houden laagjes je lekker warm. Je kunt ook lekker spelen met kleur en variëren met je stijl. Is het warm op kantoor? Hop, doe je trui uit en ineens komt daar een fleurig shirtje onder vandaan. Dat past lekker bij de warmte van binnen en hiermee varieer je dus eenvoudig tussen rustige of wat meer uitgesproken stijlen. 

Ook chique en casual wissel je op die manier slim af. Denk aan een net jasje met één knoop gesloten. Jasje uit en ineens heb je een sportieve casual look met een leuk shirtje die je onder het jasje droeg.

Omarm de winter, de kleuren en de stijl die daarbij hoort. Je hebt meer laagjes om te combineren, ook al is niet alles tegelijk zichtbaar. 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.