Interieurontwerp voor Renault liefhebbers

Rij jij een een Renault en is het interieur van je auto wel toe aan een nieuwe look? Er zijn genoeg heel veel mogelijkheden om het interieur van je auto te upgraden, zonder dat je hier ontzettend veel geld aan kwijt bent. Er is echt van alles mogelijk! Daarom geven we je in dit blog een aantal tips om het interieur van je Renault weer naar een hoger niveau te brengen. Lees snel verder. 

Entertainment

Om te beginnen is het belangrijk om je auto te voorzien van het juiste entertainment systeem. Denk bijvoorbeeld aan een Renault Clio radio met Apple CarPlay of Android Auto. Zeker wanneer je wat meer kilometers maakt is dit natuurlijk wel zo fijn. Op deze manier stream je natuurlijk al jouw favoriete nummers en maak je de rit een stuk leuker. 

Nieuwe automatten 

Automatten, instaplijsten, auto bekleding en hoezen voor om je stuur zijn natuurlijk erg handig als je het interieur van je auto wilt beschermen. Op deze manier blijft je auto ook nog eens super schoon. Automatten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Dit betekent dat er altijd wel een nieuw set automatten beschikbaar is dat past bij je interieur. 

Verlichting 

Ook de verlichting in je Renault is ontzettend belangrijk voor de waarde van je interieur. Vooral wanneer je een saai en ietwat donker-auto interieur hebt, kun je dit snel en eenvoudig oplossen met verlichting. Eerst maar eens wat flitsende versieringen, die ook overdag herkenbaar zijn zoals de verlichte dubbele dobbelstenen die aan de binnenspiegel hangen. Dan is led-verlichting onder het dashboard het antwoord. Deze kleine kleurrijke lampjes kunnen het interieur van een auto verlichten en het laten lijken alsof het een gloednieuwe auto is. 

Nieuw stuur 

Met het stuur van je auto kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een nieuw stuurhoes te kiezen, in bijvoorbeeld een suède of lederen uitvoering. Iets meer budget? Dan kan je natuurlijk ook een nieuw stuur laten inbouwen in je auto. Kies bijvoorbeeld een prachtig sportstuur of heb je een klassieker model? De keuze is reuze! 

Autoparfum 

Tot slot mag er geen auto parfum ontbreken in jouw Renault. En dan hebben we het niet over de geurboompjes die je onder je spiegel hangt, maar over de parfum die je in je dashboard klikt. Een mooi voorbeeld hiervan is de Rituals auto parfum. Het zorgt niet alleen voor een aangename en heerlijke geur in de auto, maar heeft ook nog een heel stijlvolle look.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.