Wat neem je mee op vakantie om je kind te vermaken?

Het is weer bijna zomervakantie! Dat betekent reizen! Eindelijk weer even de grens over gaan. Of het nou met de auto, trein, bus of het vliegtuig is. Op vakantie gaan maakt iedereen blij. Je gaat even er lekker tussenuit met het gezin. De kinderen verheugen zich op alle leuke dingen die jullie van plan zijn om te gaan doen. Echter zullen jullie natuurlijk niet ieder moment buiten iets aan het doen zijn. Hoe zorg je ervoor dat je je kinderen zich niet gaan vervelen?

Speelkleed

Heb je ooit gedacht aan een speelkleed? Een kleed waar je kinderen iedere keer weer iets nieuws op kunnen ontdekken? Neem als voorbeeld het speelkleed van Haarlem. Op dit speelkleed kom je wegen tegen en een hoop bezienswaardigheden. Kinderen kunnen met hun poppetjes hierop rondlopen of met speelgoedautootjes over de wegen heen rijden. Wat dacht je van hun eigen racewedstrijden door de straten van Haarlem organiseren? Kinderen kunnen met hun fantasie alle kanten op met een speelkleed en zichzelf urenlang vermaken!

Films

Films opzoeken kost niet veel moeite en zodra je een goede film gevonden hebt dan zijn je kinderen er 1 uur tot 1,5 uur wel zoet mee. Koop in jouw vakantieland wat popcorn en lekkernijen zodat je kinderen tijdens de film iets lekkers te snacken hebben. Laat ze lekker knus onder een dekentje zitten en laat de film maar beginnen! Zelf mag je natuurlijk ook aanschuiven! Download voordat je op vakantie gaat een aantal leuke kinderfilms zodat je dat niet op vakantie zelf hoeft te doen. Vergeet zeker niet een aantal films voor jezelf te downloaden voor het geval dat de kinderen vroeg slapen en jullie wat tijd over hebben! 

Spelletjes

Wat is er nou leuker dan op vakantie samen met het gezin spelletjes te spelen? Dit is een goede manier om even niet bezig te zijn met mobieltjes, tv, laptops aka de buitenwereld. Focus tijdens het spel lekker op elkaar en ga terug de tijd in. Spelletjes spelen is iets wat perfect na het douchen gedaan kan worden. Iedereen is lekker fris en klaar om een avondje elkaar te verslaan tijdens jullie eigen spelletjesavond! Koop voordat je op reis gaat een beker die gewonnen kan worden om de avond nog gezelliger en spannender te maken. Het allerbelangrijkste om mee te nemen zijn de spelletjes, dat moet zeker niet vergeten worden!

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.