Een serre aanschaffen

Een serre is een mooi alternatief als aanbouw van je huis. Het creëert licht en zorgt voor een goede sfeer in huis. Ook is het een relatief goedkoop alternatief als je het vergelijkt met een echte aanbouw van je huis. Als je een serre hebt laten plaatsen verhoogd dit gelijk de waarde van je huis. Dit komt doordat je een groter oppervlakte aan woonruimte hebt.

Is een serre het waard?

Leuk een serre, maar is een serre het wel waard? Jazeker, een serre heeft zoveel verschillende functies, zowel voor binnen en buiten. Zo kun je met een serre ideaal buiten zitten zonder dat u het koud krijgt. Nog een voordeel van een serre is dat de sfeer van uw huis zeker ten goede komt. 

Wat moet ik regelen voor een serre?

1 Van de belangrijkste dingen om te regelen als u een serre wilt laten aanbouwen is de vergunning. Zodra u deze niet heeft, is het niet verstandig een serre aan te schaffen. Dit omdat de gemeente u boetes kan opleggen en de gemeente ook recht heeft om het weer te slopen. Zorg ervoor dat wanneer u een serre wilt aanschaffen u alles op orde heeft qua papierwerk!

Verschillende soorten serres

  1. Traditionele serres: Deze zijn meestal gemaakt van glas en hout, met een klassiek ontwerp dat vaak wordt geassocieerd met Victoriaanse stijl.
  2. Moderne serres: Deze zijn vaak gemaakt van moderne materialen zoals aluminium of PVC en hebben een strakker ontwerp dan traditionele serres.
  3.  Orangerie serres: Deze zijn speciaal ontworpen voor het kweken van citrusvruchten en hebben vaak een speciaal ventilatiesysteem.
  4. Wintertuin serres: Deze zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt als extra woonruimte in de winter.
  5. Solarium serres: Deze zijn speciaal ontworpen om veel licht binnen te laten, ideaal voor het kweken van planten of gewoon genieten van de natuur.
  6. Tuinkamer serres: Deze zijn speciaal ontworpen voor het genieten van de tuin, vaak in combinatie met een eet- of zitgedeelte.

Moderne glazen serres: Deze zijn gemaakt van moderne materialen zoals glas en aluminium met een minimalistisch ontwerp

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.