Maak van je badkamer je eigen spa

In ons drukke leven is niks zo lekker als na het werk of in het weekend heerlijk ontspannen in je eigen bad. In dit artikel geven we je tips hoe je je eigen badkamer omtovert tot een ware spa. We geven je inspiratie voor de beste makeovers. Ga je bijvoorbeeld voor een klassieke stijl met losstaand bad en klassieke bijpassende kraan? Of ga je liever voor een strak bad met bijpassende Hotbath badkraan?  Kies de vorm, kleur en de materialen die bij je passen, maar stem ze op elkaar af voor de ultieme ontspanning. Ontdek aan de hand van dit artikel hoe je je badkamer eenvoudig helemaal afmaakt. Geen dure uitjes naar de spa meer, want met deze luxe accessoires ervaar je aangename en luxe comfort van een spa gewoon in je eigen badkamer. Wie wil dat nou niet!

Inspiratie

Kies voor de aankleding van je badkamer voor luxe badkamer producten, materialen en meubels die het wellness-gevoel extra versterken. Kies bijvoorbeeld voor een whirlpoolsysteem en een stoomdouche. Ga voor extra comfort in de winter met vloerverwarming of kies voor een sunshower voor een vitaliserende werking. Maar vergeet uiteraard het sanitair zelf niet. Kies voor een luxe kraan en een grote regendouche om die drukke werkdag van je af te spoelen. Ultieme ontspanning zorgt immers voor kleine geluksmomentjes in het leven!  

Gadgets en design

Gaat niks je te ver en wil je flink uitpakken in je nieuwe of bestaande badkamer? Denk dan eens aan nieuwe technische hoogstandjes zoals bijvoorbeeld automatische verlichting. Zo hoef je nooit meer een lichtknopje aan te raken, want deze weet dankzij een sensor precies wanneer jij de badkamer betreedt. Of ga voor een douche die je gewoon met je mobiele telefoon bedient. Zo weet je zeker dat deze al op temperatuur is als jij nog even snel iets anders in huis doet. Eenvoudiger kan niet! Maar vergeet uiteraard ook de essentiële onderdelen zoals een radiator niet. Hoewel er steeds meer luxe design radiatoren te vinden zijn, zijn radiatoren vaak nog een ondergeschoven kindje in badkamers. Er wordt niet veel aandacht besteed aan deze essentiële apparaten in de badkamer. Ga voor een bijpassende radiator die match met het sanitair, en geniet voortaan van je eigen badkamer alsof het een privé spa is! 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.